Wie ben ik?

Mijn naam is Gabriëlle Bakhuis, trotse eigenaar van Praktijk Blink. Vanaf 1998 ben ik werkzaam in het onderwijs en Passend Onderwijs als leerkracht, Remedial Teacher, Intern Begeleider en Consulent onderwijsondersteuning. Sinds 2009, na het behalen van mijn Master of Education (MEd), ben ik werkzaam binnen de academische kindzorg. Ik heb daar 10 jaar lang samen met kinderen, ouders en scholen gewerkt aan het passend maken van onderwijs voor ernstig, chronisch en langdurig zieke kinderen. Naast de opleiding tot Kindercoach/ Opvoedcoach ben ik gecertificeerd trainer van 'Ik Leer Leren' , 'Weerbaar communiceren voor pubers' en heb ik onder andere scholing gevolgd in oplossingsgericht coachen, praktische pubercoaching en systemisch coachen. Deze kennis zet ik sinds 2017 in binnen Praktijk Blink. Naast het coachen van kinderen en ouders ben ik ook beschikbaar als gastspreker en voor het geven van trainingen aan ouders en kind-professionals. Naast mijn baan binnen Praktijk Blink werk ik als coach/adviseur in kindveiligheid voor kindzorgprofessionals binnen de kindergeneeskunde. Wil je meer van me weten? Neem gerust een kijkje op mijn LinkedIn profiel. 
 

Kansen zien

Samen met jou en je kind kijk ik naar kansen in plaats van beperkingen om zo de hulpvraag te benaderen vanuit de oplossingsgerichte gedachte.
Benieuwd naar de werkwijze van Praktijk Blink?

Werkwijze van Praktijk Blink

Getting things done

"Ik ken Gabrielle als een kundige en fijne collega. Ik heb een tijdje intensief met haar samengewerkt rondom de zorg voor ernstig zieke kinderen en heb ons contact altijd als heel prettig ervaren. Het welbevinden van kinderen staat bij haar steeds voorop en het ‘zien’ van wat kinderen nodig hebben heeft hoge prioriteit. Ze is betrokken en heeft een ‘getting things done mentaliteit,’ die ervoor zorgt dat ze daadkrachtig kan handelen. Tijdens onze samenwerking heb ik steeds op haar kunnen bouwen. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik haar vertrouw en ook weet dat ik goed met haar kan samenwerken aan de ontwikkeling van kinderen."

Intern begeleider