Wie ben ik?

Mijn naam is Gabriëlle Bakhuis, getrouwd en trotse moeder van een zoon en een dochter. Sinds 1998 ben ik werkzaam in het onderwijs, ik heb ervaring in alle groepen. In 2007 heb ik de opleiding tot Remedial Teacher afgerond. In 2009 heb ik mijn Master of Education (MEd) in Special Educational Needs behaald. Sinds 2009 werk ik als Consulent Onderwijsondersteuning Zieke Leerlingen waar ik kinderen, ouders en scholen begeleid wanneer het onderwijs door ziekte niet vanzelfsprekend is. In 2017 heb ik de opleiding tot Kindercoach en Opvoedcoach afgerond. Daarnaast ben ik gecertificeerd 'Ik Leer Leren' trainer en trainer 'Weerbaar Communiceren' speciaal voor pubers. In 2018 heb ik de training 'Boze kinderen coachen' gevolgd en in 2019 de training 'Praktische Pubercoaching'. Naast coaching en begeleiding ben ik ook beschikbaar voor het geven van trainingen aan ouders en kind-professionals.

Kansen zien

Deze kennis zet ik naast mijn ervaring als leerkracht, Remedial Teacher, Intern Begeleider en coach in om kinderen te ondersteunen in hun leerproces. Ik ga uit van het positieve. Samen met jou en je kind kijk ik naar kansen in plaats van beperkingen om zo de hulpvraag te benaderen vanuit de oplossingsgerichte gedachte. Benieuwd naar de werkwijze van Praktijk Blink?

Werkwijze van Praktijk Blink

Getting things done

"Ik ken Gabrielle als een kundige en fijne collega. Ik heb een tijdje intensief met haar samengewerkt rondom de zorg voor ernstig zieke kinderen en heb ons contact altijd als heel prettig ervaren. Het welbevinden van kinderen staat bij haar steeds voorop en het ‘zien’ van wat kinderen nodig hebben heeft hoge prioriteit. Ze is betrokken en heeft een ‘getting things done mentaliteit,’ die ervoor zorgt dat ze daadkrachtig kan handelen. Tijdens onze samenwerking heb ik steeds op haar kunnen bouwen. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik haar vertrouw en ook weet dat ik goed met haar kan samenwerken aan de ontwikkeling van kinderen."

Intern begeleider